Szolgáltatásaink

Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezetének szolgáltatásai tagok, vállalkozások, civil szervezetek és külső látogatók számára is elérhető. Amennyiben kíváncsi bármilyen szolgáltatásunkra, keressen bizalommal az elérhetőségeinken.PÁLYÁZATOK

Fehér bot pályázat 
-
‌Folyamatosan elérhető nálunk a "Fehér bot" pályázat, ha valakinek szüksége lenne rá. Csupán annyi a teendő, hogy írjon email levelet, vagy jöjjön be személyesen a Szervezet irodájába. 

‌Szemüveg pályázat 
-‌
‌Amennyiben új szemüvegre lenne szüksége, akkor kérjük telefonos egyeztetés után jöjjön be a Szervezet irodájába, és hozza magával a tagságot igazoló kiskönyvet.

SZOLGÁLTATÁSOK


‌Minden szerdán szeretettel várjuk az érdeklődőket irodánkban Székesfehérváron. Tájékozódhat a tevékenységünkkel kapcsolatban, megtudhatja tagként mire jogosult és miben tudunk segíteni.


‌Tagjaink és partnereink számára igen kedvező áron vállalunk nyomtatást, fénymásolást esetleg igény szerint grafikai tervezést, legyen az meghívó, szórólap esetleg névjegykártya készítés.


‌Teljes körű felvilágosítást tudunk nyújtani a leendő tagunknak, illetve partnereinknek, mind a tagsággal, illetve a szervezet működésével és segítségével kapcsolatban is bármikor a nyílt napokon