Adományok kezelése

ADOMÁNYOK és TÁMOGATÁSOK

A Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezetének részére érkező adományok az irodánkban adhatók le személyesen vagy postai úton. Adományozóinkat szívesen tüntetjük fel oldalainkon, amennyiben hozzájárulnak, bár az esetek többségében névtelenséggel kívánnak élni.

KIEMELT GYŰJTÉS

Hátrányos helyzetű, mozgás-, látás-, hallás sérültek magánklinikája. 

‌Szívügyemnek tekintem az országban egy olyan orvosi ellátási központ megnyitását, amiben elsődlegesen a társadalom peremére szorultak ellátását lehetne megvalósítani teljesen ingyen. Bármilyen orvosi berendezéssel és felszerelésekkel esetleg pénzadománnyal tudja támogatni ezt a nemes ügyet, hogy Európai szinten tudjunk felzárkózni a betegséggel és problémákkal küzdők életterében.

LEIRATKOZÁS AZ E-MAIL LISTÁRÓL

Amennyiben a szervezettől és annak partner szervezeteitől nem szeretne többet elektronikus levelet kapni, úgy leiratkozhat az alábbi mezők kitöltésével és adatbázisunkból törlésre kerül. Az adatbázisunk nyilvános céglistákról származik.

Siker! Megcsináltad.
Hiba! Az érték érvénytelen.
Siker! Megcsináltad.
Hiba! Az érték érvénytelen.

Adományozók, partnerek és támogatók

A Vakok és Gyengénlátók Fejlesztő, Magánsegítő Szervezet, számos partnerségi lehetőséget és módot kínál egyének és szervezetek számára fontos munkánk támogatására. Az adományozástól a jelentősebb program vagy esemény szponzorálásáig. Az adományozási lehetőségekkel kapcsolatos további információkért hívja, a 06203730990-es telefonszámot vagy írjon e-mailt a vgyfmsz@gmail.com e-mail címre. 

Adományozók 
‌A nagylelkű adományozók támogatása lehetővé teszi számunkra, hogy több fogyatékossággal élő embert érjünk el, és szolgáljuk ki. Az adományozók támogatása biztosítja, hogy a szervezetünk értékes erőforrás maradjon minden fogyatékossággal élő ember számára. Elkötelezettek vagyunk az értékes partnerségek felé és a hasonló gondolkodású szervezetekkel fennálló stratégiai szövetségeknek és azok ápolására, hogy biztosítsuk a hatékonyságot, és a maximális hatást érjük el a fogyatékossággal élők mindennapi problémáik enyhítésére. 

‌Külön szeretnénk köszönetet mondani, számos adományozónknak, azoknak is, akik névtelenek maradnak! 

‌Köszönettel: Mellár Renáta, ElnökFOLYAMATBAN LÉVŐ ADOMÁNY GYŰJTÉSÜNK

Kisbusz teljes szervizelése 

12%

Az idő sajnos mindent elemészt, így elérkezett a teljes szervizelése a szeretett és sok kalandot megélt kisbusznak is. Várjuk támogatási felajánlásaikat, hogy újra mozgásban lehessünk tagjainkkal.

Hang alapú online oktatási rendszerünk 

41%

Folyamatos fejlesztésben vagyunk egy látássérültek számára készülő online oktatási rendszerrel. A rendszer alapja készen van, csak az anyagok feltöltése és összeállítása van hátra. Támogatási kérelmünk a rendszer 2 éves bérleményére irányuló költségek fedezésére szolgál, illetve a tananyagfejlesztők munkabére. Természetesen amint elkészült, szeretnénk díjmentessé tenni ezt a szolgáltatást is, továbbá lehetőséget teremteni az egyéni adományozásra, mikor valaki egy látássérült képzési díját támogatja meg.

Hang alapú partner és közösségi oldal  

22%

Az egyik legnagyobb fejlesztésünk egy olyan közösségi oldal létrehozása, amit hanggal lehet vezérelni akár egy telefonról és hangüzenetekkel ismerkedni és kommunikálni, meghallgatni mások bemutatkozóját és reagálni rá, hang alapon böngészni az ismerősök között, vagy csak olyan emberek között, akik a közelünkben élnek és nyitottak közös programokra, legyen az egy séta vagy mozi.

LEZÁRT ADOMÁNY GYŰJTÉSEK

Kisbusz vásárlása utazásokhoz 

100%

Köszönjük a bizalmat és a sok támogatást, hogy vásárolni tudtunk egy 9 személyes kisbuszt az utazásokhoz és kirándulásokhoz, ami rendelkezik kerekesszék beemelővel is, hogy senkinek ne kelljen kihagynia már a programjainkat. Kirándulásainkra természetesen fogadjuk a támogatásokat, hiszen a látássérültek is megérdemlik, hogy megismerjék hazánk nevezetességeit és kiemelkedő gyáraikat.

Segélykoncert 

10%

Braille nyomtatógép vásárlása 

100%

A sok támogatásból egy szükség újra megoldódott, így napilapok cikkeit és leveleket végre a Braille olvasás tudással rendelkező tagjaink is élvezhetnek. Online felületű hangoskönyvtár készíttetése 100%

Köszönjük a sok sok támogatást hogy végre elindítsuk online és díjmentes hangoskönyvtárunk. Itt nem kívánunk semmilyen díjat szedni, azaz bármilyen szervezetnél lévő látássérült tag regisztrálhat a hangoskönyvtár rendszerébe, ahol rövidesen értesítjük a felvételről és már használhatja is az ország legnagyobb hangoskönyvtári állományát. Sajnos azért nem 100% a rendszer, mert itt még folyamatos fordítások és feltöltések szerepelnek. Ennek bővítésére a mai napig várjuk támogató partnereinket.